Partybus.dk

Sund-KOK samarbejder med Partybus.dk

Når du bruger partybussen, kan vi står klar på et aftalt sted, gerne i naturen med en pavillon, hvor vi har en aftalt anretning klar til selskabet ankommer.

Menuen vil være afstemt til selskabets kultur, hurtigt at indtage og bussen kører videre. Vi har stor grill og køletrailer med så varerne er friske og veltilberedte. Vi glæder os til at mødes med jeres selskab. Læs mere på Partybus.dk

Privat- og firma arrangementer

Firma receptioner, eller private receptioner kræver noget særligt, hvis gæster skal have en oplevelse som de huske og måske også fortæller videre til andre.

Sammensætningen af en reception behøves ikke altid at være det traditionelle, her må godt udfordres til noget særligt, dette tager vi en dialog om hvor vi kan udveksle tanker og ideer. Således at vi opnår lige præcis det som I kan tænke jer.

Derudover tilbyder vi løbende forskellige arrangementer, som vi sætter på hjemmesiden løbende, så folk har mulighed for at tilmelde sig. Du er også altid velkommen til at ringe til os og høre omkring vores kommende arrangementer på telefon 22 15 41 00.