Om os

Vores kunder siger

“Sund KOK stod for maden til min runde fødselsdag. Helt fra første kontakt følte jeg mig i trygge hænder. Konceptet med checkliste og opfølgning på aftaler giver ro i sjælen. Der var god opfølgning hele vejen frem til festen. På dagen lavede Niels de lækreste retter til os og præsenterede dem på fineste vis. Og så havde han søde Lone med til at assistere sig og til at klare opvasken for mig. Mine allerstørste roser og anbefalinger herfra.”

Vivi Mathiesen

“Vi har lige holdt konfirmation for vores datter, hvor sund kok, stod for nærmest det hele. Vi vil varmt anbefale dem til andre. Hele forløbet var helt perfekt, det gjorde de til UG🙏🏻 det er simpelthen så søde og glade mennesker og så laver de bare super lækker mad. De havde det store overblik hele dagen og så er de et super team.”

Matilde Glatved Møllebjerg

“Sund KOK leverede varen, helt i top, da vi afholdte vores årlige J-dag arrangement! Niels var med fra start til slut, både i planlægningen og ved selve arrangementet- hans koncept vedr. aftaler, kommunikation og passionen for mad, føres helt ud, og han har vores bedste anbefalinger!”

Linda Ahlstrøm Christensen

“Vi (min mand og jeg) kan varmt anbefale Sund Kok. Vi havde dem til at stå for vores guldbryllup i maj måned, som vi holdt i et stort sommerhus, hvor alle vore 30 gæster havde mulighed for at have en hel dag sammen med os. Sund Kok stod for morgenkaffe m.m., en let frokost, festmiddagen og brunch næste dag. Alt var til topkarakter og helt som vi havde forestillet os, og vores gæste roste Sund Kok for deres ligefremme måde at være på. Så næste gang vi skal have en fest, som vi ikke selv vil stå for, kontakter vi helt klart Sund Kok.”

Gitte Andersen

“Niels som driver Sund KOK, er en rigtig passioneret mand omkring mad, han tager sig tid til kunden og opfylder på bedst mulig måde kundens ønske. Maden er i højsædet hos ham, og der laves rigtig skøn og lækker mad. Vil til hver en tid anbefale ham igen.”

Mark Rolighed Lehmkuhl Andersen

“Sund kok leverer til vores jagt konsortium og han leverer bare varen”

Kenneth Myssing

“Skal du holde en fantastisk fest? Have rigtig god dansk mad med italiensk inspiration…. SÅ VÆLG SUNDKOK. Dk! Vi afholdte i lørdags fodboldafslutning i KIF og fik en vildt skøn hønsesalat og hjemmebagt brød til forret. Hovedretten var lækker oksesteg. Kartofler. Sovser og pastasalat. Alle nød maden og stor ros til kokken, så skal du holde et skønt arrangement lige meget hvad så vælg SUNDKOK. Jeg ved ihvertfald hvad jeg vælger. Tak for fantastisk mad

Pia Lykke Hansen

Sund-KOK har eksisteret siden 2014, og virksomheden blev grundlagt med det formål at kunne glæde en masse kunder med god mad og service.

Vi er en anderledes cateringvirksomhed beliggende på Sjælland, der ikke kun tilbyder mad og levering af denne. Vi kommer altid ud til stedet, hvor festen eller arrangementet afholdes og forbereder samt server maden.

Vores kunder spises derfor ikke af med tonsvis af termokasser og en uoverskuelig plan for, hvornår de forskellige retter skal i ovnen.

Mere end bare catering

Hos Sund-KOK er smag, mørhed, farver og ikke mindst oplevelse kerneværdierne i vores koncept. Og for at arrangementet skal blive en god oplevelse, står vi gerne for at hjælpe med mere end blot maden.

Vi tilbyder at bistå fra den første ide til den sidste tallerken er taget af bordet.

Det er kunden, der styrer, hvor involverede vi skal være, og hvad vi skal bidrage med. Dét gør os til et ekstraordinært cateringselskab på Sjælland, der går rigtig langt for at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Teamet

Grillen og et stort sortiment af krydderier og diverse olier, vineddiker m.v. er vores gundlag for behandlingen af de gode råvarer og færdigtilberedt giver det den samlede oplevelse.

Læs mere her

Bestil mad

Vi laver vores egne opskrifter, ofte baseret på grill og marinader. Det giver en ekstra smagsoplevelse og de gode råvarers identitet fremhæves hver for sig i en fyldig smag uden at være stærkt.

Læs mere her