Herregårdsbryllup i smukke omgivelser


Drømmer I om et evigt minde om den helt store dag i form af et smukt herregårdsbryllup? Så er I kommet til det helt rette sted.

Den store dag bliver kun endnu bedre, når omgivelserne er de rette med smuk natur, parker, arkitektur, god plads og måske med mulighed for overnatning.

Som eventmanager tager vi hos Sund-KOK brudeparret ”i hånden”, og vi hjælper samt rådgiver hele vejen ned til de mindste detaljer, således at I får det helt perfekte herregårdsbryllup på Fyn, Sjælland eller et andet sted i Danmark, som I drømmer om.

Sådan kan vi hjælpe i forbindelse med et herregårdsbryllup

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

 • Fotograf
 • Hestevognskørsel
 • Musik

Derudover stiller vi et skarpt serviceteam til rådighed, som kan hjælpe med alt, hvad der ligger ud over det ”selvfølgelige”. Vi kan varetage det hele sammen med jer, og det er naturligvis altid i gensidigt samråd.

Vi samarbejder på forskellig vis med en række skønne steder, hvor alle drømmene om et bryllup på en herregård kan blive til virkelighed.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et unikt bryllup

Det er vigtigt, at den store dag bliver præcis, som I drømmer om, og derfor står vi klar til at hjælpe jer med at få lige netop det herregårdsbryllup, I kunne tænke jer.

Vi lytter til jeres ønsker og behov, og vi står til rådighed med den hjælp, som I har behov for.

Kunne I tænke jer at høre mere om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde, så er I altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Få catering til dit bryllup


  Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, når vi har modtaget din besked. Du er velkommen til både at henvende dig med spørgsmål omkring vores catering, eller bede om at få booket et møde omkring din og din partners bryllup.

  KONTAKT

  Møllevej 17, 4140 Borup
  Telefon: + 45 22 15 41 00
  Email: info@sund-kok.dk
  Web: Privatlivspolitik

  DYREVELFÆRD

  Hos Sund-KOK går ind for godt dyrevelfærd, som vi har med os i vores madlavning. Vi stiller altid gerne vores erfaring til rådighed og kommer gerne ud til et uforpligtende møde hos dig.