Catering til sølv- & gulbryllupper

Et sølv- eller guldbryllup er en meget stor dag.

Det er vi hos Sund Kok opmærksomme på, og vi har rigtig stor erfaring med at arrangere netop disse typer af begivenheden – enten helt eller delvist. Hvis nu årene har påvirket, at det er svært at overskue al planlægningen.

Så overtager vi hos Sund Kok altså gerne dette og hjælper med alt fra borddækning til mad.

Vi har blandt andet tidligere haft glæden af at varetage dagen forinden med dem, som kommer langvejs fra. Vi har arrangeret morgenbegivenheden for både sølv- og guldbryllupper, frokost for de nærmeste og selvfølgelig den store fest, med alt hvad der hører sig til.

Vi hjælper med catering m.m. på hele Sjælland og Fyn.

Hør mere om catering til sølv- eller guldbryllup

Mere end bare catering til festen

Eftersom vi er en cateringvirksomhed med fingeren på pulsen med mere end blot madlavningen.

Så tilbyder vi derfor også hjælp til at finde lokaler.

Få catering til sølv- eller guldbryllup
Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt, når vi har modtaget jeres besked. I er velkommen til både at henvende jer med spørgsmål omkring vores catering, eller bede om at få booket et møde omkring jeres sølv- eller guldbryllup.

Vi klarer gerne blomsterne, borddækningen, middagen og aftenens videre forløb. Hvis det ønskes, så kan vi ligeledes stå klar til at sørge for den efterfølgende oprydning og rengøring.

Det er jeres fest, og vi imødekommer alle de ønsker, I måtte have til, hvordan I ønsker morgenen, dagen og aftenen skal forløbe.

Send blot indbydelsen til festen, så klarer vi gerne resten.

Få mere information

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi evt. kan hjælpe jer videre med jeres store dag?

Så tag fat i os med det samme. Udfyld blot kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Ring til os
Skriv til os

Catering til sølv- eller guldbryllup