Catering til bryllup på Sjælland


Et bryllup er en stor ting – naturligvis særligt for brudeparret, men i stor grad også for gæsterne.

Et bryllup kræver meget planlægning og strukturering. Der skal være styr på maden, stedet, borddækningen, blomsterne og alt det andet. Sund-KOK tilbyder at lade jer som brudepar slappe mere af og nyde tiden op til festen.

Vi kan hjælpe jer med catering til bryllup på Sjælland og Fyn.

Catering, personale m.m. til jeres bryllup

Når to mennesker siger ‘ja’ til hinanden, så skal kærligheden fejres. Her bliver maden gerne et samlingspunkt. Derfor skal menuen afspejle brudeparret, jeres ønsker og dagen generelt.

Men udover maden, så er det også godt at have styr på, hvem der skal servere retterne, hvordan bordene skal dækkes, hvordan blomsterdekorationerne skal se ud – og alt det andet.

I stedet for at hyre flere firmaer til at klare de forskellige elementer af brylluppet, så lad Sund-KOK hjælpe jer.

Skræddersyet bryllupsmenu

Mange cateringvirksomheder tilbyder fastlagte menuer, der kan mikses og matches. Men Sund-KOK ønsker ikke at begrænse mulighederne. Derfor skræddersyr vi altid bryllupsmenuen, så den matcher jeres ønsker, budget og behov.

Vi kan derfor tilbyde så mange retter, I ønsker samt små appetizers ved receptionen eller som velkomst til festen. Vi laver også gerne bryllupskagen!

Få catering til dit bryllup


  Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, når vi har modtaget din besked. Du er velkommen til både at henvende dig med spørgsmål omkring vores catering, eller bede om at få booket et møde omkring din og din partners bryllup.

  Hvordan får du catering til dit bryllup?

  Det eneste vi kræver er, at der er et køkken tilknyttet det sted, hvor I holder jeres fest. Resten tager vi os af – dvs. alt fra gryder og pander til køletrailer.

  Lyder det som noget, der kunne være det rette for jer?

  Herunder kan I blive klogere på vores proces, hvis I ønsker at gå videre med os:

  1. Når I har kontaktet os holder vi et uforpligtende møde, hvor vi drøfter arrangementer inkl. detaljer såsom sted, tider m.m.
  2. Vi udarbejder et skema, der omhandler, hvad I selv ønsker at varetage, samt hvad vi skal have ansvaret for (catering, personale, borddækning m.m.)
  3. I modtager efterfølgende skemaet renskrevet som PDF inkl. fast pris på arrangementet
  4. 2-4 uger før brylluppet kontakter vi jer for en kort gennemgang af skemaet & laver evt. små justeringer
  KONTAKT

  Møllevej 17, 4140 Borup
  Telefon: + 45 22 15 41 00
  Email: info@sund-kok.dk
  Web: Privatlivspolitik

  DYREVELFÆRD

  Hos Sund-KOK går ind for godt dyrevelfærd, som vi har med os i vores madlavning. Vi stiller altid gerne vores erfaring til rådighed og kommer gerne ud til et uforpligtende møde hos dig.